Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate România
Egal
Bat Insulele Feroe
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: România - Insulele Feroe, 14 octombrie 2009, Piatra-Neamţ
10-12-2009, 07:55 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Insulele Feroe, 14 octombrie 2009, Piatra-Neamţ
"Aţi început prost, aţi continuat şi mai rău"

Irlandezul crede că am ratat actuala campania din cauza startului sub aşteptări, cu o înfângere pe teren propriu cu Lituania (0-3)

Brian Kerr, actualul selecţioner al Insulelor Feroe, a mai bătut România în 2004, ca selecţioner al Irlandei, şi ne transmite înaintea meciului de miecuri de la Piatra-Neamţ să ne concentrăm pe următoarele preliminarii.

Vă aşteptaţi la un meci greu miercuri?
Nu ştiu care e mentalitatea românilor şi cu şi vor reveni după meciul de la Belgrad. Până acum au jucat foarte slab, sunt singur că jucătorii sunt dezamăgiţi şi vor fi determinaţi la ora meciului. Şi noi suntem la fel după ce am păţit la Paris.

Aveţi un obiectiv clar pentru partida cu România?
Obiectivul e să jucăm cât mai bine. Noi am reuşit să învingem Lituania, a fost prima victorie după mulţi ani, deci e clar că putem face lucruri bune, deşi diferenţa e mare. Feroe are jucători semiprofesionişti, în timp ce România are fotbalişti care joacă la marile cluburi ale Europei.

Vă aşteptaţi ca înainte de finalul preliminariilor să aveţi acelaşi număr de goluri primite ca România?
(râde) Sincer, nu, dar asta e perioada prin care treceţi. Aţi făcut meciuri bune cu Franţa şi Austria, dar cred că startul în aceste preliminarii a fost marea problemă a României. După acel eşec pe teren propriu cu Lituania lucrurile au mers tot mai rău.

Jucătorii cum au reacţionat când au aflat de rezultatul României de la Belgrad?
Acum ne pasă mai mult de noi, pentru că la Paris am înregistrat cel mai prost rezultat de la venirea mea.

"Un meci cu România era ceva special"
Aţi reuşit să învingeţi România în 2004, ca selecţioner al Irlandei.
Ţin minte bine meciul. Pe vremea aceea era special să joci împotriva României, era o echipă din primele 10 ale Europei şi am considerat victoria (n.r. - Irlanda a învins cu 1-0) un rezultat de prestigiu, chiar dacă a fost amical.

Cum arată România acum?
Lucrurile se mai schimbă de la o generaţie la alta. Cred că cel mai bine ar fi să vă regrupaţi şi să vă gândiţi la următoarele preliminarii.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Insulele Feroe, 14 octombrie 2009, Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-12-2009 07:55 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut