Chestionar: Ce se va întâmpla la acest meci?
Bate România
Egal
Bat Insulele Feroe
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preliminarii Cupa Mondială: România - Insulele Feroe, 14 octombrie 2009, Piatra-Neamţ
10-13-2009, 02:30 PM
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Insulele Feroe, 14 octombrie 2009, Piatra-Neamţ
Rădoi: "Trebuie să trecem peste umilinţa din Serbia, altfel cu Feroe putem păţi o ruşine mai mare"

Mijlocaşul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, a declarat, luni, la Piatra Neamţ, că tricolorii trebuie să uite de eşecul din Serbia şi să strângă rândurile pentru a evita o ruşine şi mai mare în meciul cu Insulele Feroe, de miercuri.

"Nu cred ca e bine venit acest rezultat. Peste doua zile avem un nou meci şi putem face uitată această umilinţă, ne putem lua revanşa. E greu să trecem peste un asemenea eşec, dar trebuie să o facem, pentru că ne aşteaptă un alt meci în care ruşinea ar putea fi mult mai mare. Până la urmă, între naţionala României şi cea a Insulelor Feroe este o diferenţă foarte mare. Sper să câştigăm pentru a ne asigura locul în urna a doua. Am ajuns aici din cauza începutului foarte slab de campanie", a spus Rădoi.

Întrebat dacă tricolorii s-au gândit să facă un gest asemănător jucătorilor de la Bayern Munchen, care şi-au cerut scuze în genunchi în faţa suporterilor după o serie de rezultate slabe, Rădoi a răspuns: "Nu ne-am gândit la un asemenea gest. Un gest minunat ar fi să arătam că suntem bărbaţi pe teren şi să câştigăm acest meci".

În ceea ce priveşte escapada lui Adrian Mutu şi Adrian Cristea, din săptămâna meciului, Rădoi a afirmat: "Ei nu au petrecut o noapte întreagă, nu era cu o zi înainte de meci, nu am pierdut din cauza lor. Şi noi, cei care nu am ieşit şi am stat acasă, am jucat la fel de prost. Poate pe ei i-a afectat şi mediatizarea acestui subiect. Suntem la echipa naţională şi trebuie să avem grijă de imaginea noastră, pentru că au de suferit toţi de pe urma a ceea ce fac unu sau doi jucători. Ei trebuie să fie mai atenţi în continuare, pentru că aşa e normal, să ai grijă de imaginea ta".

Echipa naţională a României a pierdut, sâmbătă, în faţa Serbiei, scor 0-5, acesta fiind cel mai categoric eşec al tricolorilor după o pauză de 26 de ani, atunci când prima reprezentativă era învinsă de Ţara Galilor, tot la o diferenţă de 5 goluri.

Jucătorii pregătiţi de Răzvan Lucescu vor întâlni în ultimul meci al preliminariilor pentru turneul final din Africa de Sud reprezentativa Insulelor Feroe, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Piatra Neamţ.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Preliminarii Cupa Mondială: România - Insulele Feroe, 14 octombrie 2009, Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-13-2009 02:30 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut