Ştiri Dinamo Bucureşti
10-14-2009, 03:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Mihali va fi secundul lui Ion Marin, iar Orac a preluat echipa a doua
Fostul internaţional Gheorghe Mihali a fost numit, marţi, antrenor secund la Dinamo, acolo unde îl va ajuta pe Ion Marin, în timp ce Costel Orac este noul tehnician al echipei a doua a clubului din Ştefan cel Mare.
"Am fost numit ca antrenor principal la Dinamo II şi trebuie să scot echipa din subsolul clasamentului ligii a doua. Poate părea o retrogradare, dar eu nu o iau aşa, pentru că întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu tinerii. Normal că voi încerca să promovez şi jucători la prima echipă, însă în momentul de faţă Dinamo II se află într-o situaţie dificilă. Lotul s-a format târziu şi nu are experienţă, nici măcar de liga a treia", a spus Costel Orac. Gheorghe Mihali a fost numit la începutul sezonului antrenor secund la Dinamo II, pentru ca apoi, după ce Ion Marin a fost trecut la prima echipă pentru a-l ajuta pe Dario Bonetti, acesta a preluat banca tehnică a formaţiei a doua a clubului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
41 Musafir(i)
41 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut