Ştiri Steaua Bucureşti
10-14-2009, 03:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Dayro: "Nu am vrut să mă întorc din cauza lui Pedrazzini!"
Dayro Moreno explică motivele care l-au determinat să nu se prezinte la reunirea Stelei înaintea debutului de sezon şi spune că este hotărît să se revanşeze în fata suporterilor din Ghencea.
"Nu am vrut să mă întorc din cauza problemei pe care am avut-o cu fostul antrenor, Massimo Pedrazzini. Am fost trimis atunci la echipa a doua fără nici o explicaţie. M-a dat afară în timpul unei şedinţe de pregătire, după o discuţie mai dură, şi asta a fost tot. Normal că nu mi-a convenit situaţia! Eram supărat pentru ce se întîmplase cu mine în retur şi am făcut o greşeală mare. Am conştientizat acest lucru, iar acum vreau un singur lucru: să mă revanşez faţă de toată lumea de la Steaua. Îmi voi spăla păcatele, veţi vedea! A fost cea mai mare prostie. Dar sînt şi eu om şi sînt supus greşelii. Am cerut iertare pentru ceea ce am făcut şi sper să fac lucruri bune de acum încolo", a spus Dayro Moreno. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut