Ştiri Steaua Bucureşti
10-14-2009, 03:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Anton Doboş: "Încep să-mi amintesc"
La un an şi două luni după teribilul accidentul de maşină suferit, Anton Doboş e optimist şi spune că memoria fotbalistică începe să îi revină.
A împlinit ieri 44 de ani. Groaznicul accident rutier a lăsat urme pentru Anton Doboş. Unele ireversibile. Pe 31 august 2008, fostul preşedinte al Universităţii Cluj a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi a lovit un tir parcat regulamentar. A suferit un hematom pe creier şi a intrat în comă. Deşi medicii îi dădeau sub 10% şanse de supravieţuire, trei săptămîni mai tîrziu a fost externat. Doboş a răspuns ieri la telefon şi a acceptat un interviu pentru Gazetă şi stelisti.ro. Vorbeşte cu pauză, rîde forţat înainte să răspundă, dar articulează bine cuvintele. - Cum vă mai simţiţi, domnule Doboş? - Nu sînt chiar OK, acum o lună şi ceva am făcut o criză de epilepsie. Totuşi, sînt optimist, lucrurile par să meargă spre un drum bun. Sper... - Vă uitaţi la meciurile Stelei? - Ce să zic... Foarte puţin. Sincer să fiu, nu pot să vă explic de ce şi ceea ce simt. - Încercaţi, vă rog! - (pauză) Nu ştiu aproape nimic despre perioada în care am jucat în Ghencea. Mă întrebaţi de lucruri care încă sînt în ceaţă pentru mine. "Imaginile m-au ajutat" - Dar nu vă amintiţi nici măcar de foştii coechipieri? - (iar pauză) Văzînd fotografiile şi casetele cu mine, am început uşor-uşor să îmi amintesc cîte ceva. Dar nu în totalitate. Însă în prima fază nu îmi aminteam chiar nimic. - Cine a mai ţinut legătura cu dumneavoastră? - Prodan şi Panduru. Cu Panduru m-am văzut de două ori după accident. Mi-a făcut şi o vizită. Mesajul - România joacă împotriva Insulelor Feroe. Pe vremea dumneavoastră, nu aveam nici o emoţie... - (nici un răspuns) - Fanii Stelei v-au trimis mesaje de felicitare şi încurajare pe stelisti.ro. - Le mulţumesc mult şi le transmit să fie sănătoşi! Este cel mai important lucru, să ştiţi! "Este omul care m-a pus, la doar 32 de ani, antrenor la Poli AEK şi pentru asta o să-i rămîn toată viaţa recunoscător" - Basarab Panduru, fost coechipier Doboş 23 de selecţii are Doboş în "naţională", pentru care a marcat şi un gol 8 trofee a cucerit Doboş cu Steaua: 4 titluri, 2 Cupe şi 2 Supercupe http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut