Ştiri Dinamo Bucureşti
10-14-2009, 04:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Ioan Andone: "Fără critici"
Ioan Andone aşteaptă dezlegarea de la Dubai. Pînă atunci a stabilit detaliile viitorului contract, principala cerinţă fiind ca şefii să se abţină să mai certe public jucătorii.
Prezentul la Dinamo: Ion Marin va pregăti echipa, urmînd a fi ajutat de Cornel Dinu. Viitorul: Ioan Andone vine în Ştefan cel Mare imediat ce se va despărţi de Al Ahli Dubai. "Şeicul mi-a spus clar că trebuie să-mi respect contractul. Nu ştiu cînd voi reveni, am acord pînă pe 15 mai şi nu ştiu care va fi situaţia pînă atunci", a anunţat Ando. Vasile Turcu asigură că Dinamo nu va căuta alt antrenor între timp: "Chiar dacă nu poate veni acum, el e bine primit oricînd la Dinamo. E un dinamovist adevărat şi un om de caracter de care avem nevoie". Andone a pus deja la punct, împreună cu acţionarii, detaliile viitorului contract. 1. "Nu criticaţi echipa după două-trei meciuri! Am nevoie de timp, de linişte pentru a crea o trupă competitivă. Şi nu mai certaţi public jucătorii, rufele se spală în familie" a fost dorinţa lui Ando, acceptată de şefi. 2. Durata acordului să se întindă pe minimum trei ani. "Fălcosul" a cerut şi mînă liberă la transferuri, urmînd să aibă atribuţiile unui manager general. 3. În relaţia cu conducerea să fie un singur om de legătură: preşedintele Nicolae Badea. Cu restul acţionarilor se va organiza o întîlnire săptămînală. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
58 Musafir(i)
58 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut