Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-15-2009, 07:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Rade Veljovici: "Mă simt dator faţă de club"
Atacantul sîrb al Unirii, Rade Veljovici (23 de ani), a promis două goluri în meciul de vineri cu Internaţional Curtea de Argeş. "Rolul unui atacant e să marcheze, deci eu mă simt dator. Am punctat doar în remiza cu Bistriţa, dar cu Internaţional simt că voi marca de două ori", a spus jucătorul, care anticipează că Unirea va cîştiga în faţa argeşenilor şi va obţine cel puţin un punct la Piatra Neamţ, în următoarea etapă.
"Finala campionatului" Pentru Unirea Alba Iulia meciul cu Internaţional Curtea de Argeş este ca o finală. "E meciul campionatului pentru noi, un meci de care depinde viitorul nostru. Nu ne permitem nici un pas greşit", a spus mijlocaşul Florin Dan, completat de atacantul Sergiu Costea: "Avem nevoie ca de aer de cele trei puncte. Nu ne gîndim la bani sau la alte aspecte. Joc şi cu 41 de grade febră numai să trecem cu bine peste acest obstacol". Costea acuză o răceală şi nu se poate antrena la capacitate maximă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
44 Musafir(i)
44 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut