Ştiri Unirea Urziceni
10-15-2009, 08:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Ricardo Gomes: "Visul meu"
Brazilianul Ricardo Gomes, cel mai bun ialomiţean în meciurile din Champions League, spune că nu spera să ajungă la un nivel aşa de înalt.
Ricardo Gomes (28 de ani) e jucătorul care a impresionat cel mai mult la 0-2 cu Sevilla, dar mai ales la 1-1 cu Stuttgart, cînd a făcut de toate, a recuperat, a pasat şi a driblat. Chemat la Urziceni în 2006 de cumnatul său, Leandro, cînd Unirea era pregătită de Costel Orac, cel poreclit de colegi "Rică" se destăinuie: "Trăiesc un vis, nu credeam că voi ajunge vreodată să joc în Champions League. Acum trei ani nu aveam echipă, iar acum dau piept cu fotbalişti de milioane de euro. Vreau să-mi demonstrez mie însumi că nu e o întîmplare că am ajuns aici şi de-asta dau totul pe teren". A plîns cînd i s-a mărit salariul Iniţial, Ricardo nu a intrat în planurile lui Dan Petrescu, reuşind să-l supere pe "Bursuc" după ce în vara lui 2007 a întîrziat la reunirea lotului două săptămîni. Pînă la urmă, a tras tare în cantonamentul din Austria şi a fost păstrat. În vara aceasta, i s-a mărit salariul de la 25.000 de euro pe an la 80.000 de euro. "Nu-i venea să creadă, plîngea ca un copil. Ne-a impresionat pe toţi", a dezvăluit un conducător al Unirii. "Cu Stuttgart am driblat pentru că am vrut să fac şi puţin spectacol. Să vadă lumea că, înainte de a fi închizător, sînt brazilian" - Ricardo Gomes, mijlocaş Unirea "Ricardo e un băiat extraordinar, foarte sufletist. Deja se consideră român, vorbeşte perfect limba şi şi-a adus şi familia la Bucureşti" - MM Stoica, manager Unirea http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
81 Musafir(i)
81 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut