Ştiri Steaua Bucureşti
10-17-2009, 12:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Fără viză
Ifeanyi Emeghara nu are încă acceptul medicilor de la INMS pentru a intra într-un meci oficial.
Revenit la antrenamentele echipei mari după o accidentare care l-a ţinut pe tuşă un an şi 8 luni, Emeghara nu intră încă în planurile imediate ale lui Stoichiţă. Motive? Nu e pus la punct în totalitate cu pregătirea fizică, dar nici nu a făcut deocamdată examenul medical obligatoriu la INMS. Fără viza doctorilor de acolo, fundaşul nigerian în vîrstă de 25 de ani nu poate fi trecut pe foaia oficială de joc. El va face vizita medicală abia săptămîna viitoare. Din această cauză nu poate fi folosit nici măcar la Steaua II, în partida cu Dunărea Giurgiu, de duminică. "Emeghara a trecut peste perioada de acomodare, iar acum trage tare pentru a reveni la nivelul de pregătire pe care îl avea înainte de accidentare. În două săptămîni cred că va fi pregătit sută la sută pentru a putea evolua într-un meci oficial", a spus Stoichiţă. 10 zile au trecut de cînd Emeghara se pregăteşte din nou alături de Ghionea şi compania "Steaua e pe drumul cel bun" Fostul căpitan al roş-albaştrilor, Mirel Rădoi, explică de ce crede că trupa din Ghencea va fi din ce în ce mai puternică: "Steaua este pe drumul cel bun. Acum are un staff complet, iar Ovidiu Petre, Emeghara, Pleşan şi Dayro Moreno vor aduce un plus în jocul echipei. Cu Gigi Becali nu am vorbit şi oricum nu ar fi indicat să-i spun eu ce să facă". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut