Ştiri Steaua Bucureşti
10-18-2009, 04:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Emerich Ienei: "Am luat poziţie cu toţii faţă de Gigi Becali, se vede că generaţia '86 a fost o echipă adevărată"
Fostul mare antrenor al Stelei, Emerich Ienei, spune că scrisorile deschise ale membrilor echipei din '86 către patronul actual al grupării roş-albastre, sînt consecinţă a faptului că răbdarea acestora faţă de atitudinea lui Gigi Becali a ajuns la capăt.
"Gigi Becali vede că se strîng din ce în ce mai multe păreri negative la adresa sa şi a cam început să bată în retragere. M-aş bucura ca el să ajungă la o înţelepciune, dacă poate, care să-i permită reconcilierea cu toţi cei cu care s-a certat. Faptul că mai mulţi membri ai generaţiei '86 s-au revoltat împotriva situaţiei actuale de la Steaua demonstrează încă o dată faptul că noi chiar formam o echipă în acea vreme. Am luat cu toţii poziţie, pentru că nu se mai poate să terfeleşti în halul acesta oamenii care au făcut ceva pentru acest club. Cred că marea hibă s-a produs atunci cînd Gigi Becali a cumpărat toate acţiunile la Steaua. Dacă Armata ar fi rămas să conducă echipa, poate şi el ar fi avut altă atitudine. Nu sînt de acord cu dictatura lui Gigi", a spus Emerich Ienei pentru gsp.ro. "Voi lua loc în loja rezervată gloriilor Stelei doar dacă va fi aplanat conflictul cu Gigi Becali" Fostul mare antrenor stelist Emerich Ienei spune că va lua loc în loja pe care finanţatorul Gigi Becali o va amenaja pentru gloriile roş-albastre, doar în cazul în care conflictul dintre latifundiar şi componenţii Stelei '86 va fi aplanat. "Îmi face plăcere de fiecare dată să iau loc pe stadionul unde am înfăptuit acea mare performanţă din 1986, marele succes împotriva lui Anderlecht, cu 3-0. Dacă ne înţelegem, noi, ce din generaţia '86, să mergem în acea lojă, o voi face cu bucurie. Totuşi, există o condiţie: vom merge acolo numai după ce Gigi Becali îşi va cere scuze şi conflictul va fi aplanat. Cu el oricum nu se ştie niciodată, acum îşi cere scuze şi mîine începe din nou să jignească", a spus Emerich Ienei pentru gsp.ro. "Cred că Gigi Becali a înţeles ceva şi îl va lăsa pe Stoichiţă să-şi facă datoria" Emerich Ienei crede că Steaua va avea o misiune dificilă în deplasarea de mîine, de pe terenul lui Poli Iaşi, dar speră ca pauza competiţională ocazionată de meciurile naţionalei să le fi priit jucătorilor şi staff-ului tehnic al roş-albaştrilor: "Va fi un meci foarte dificil pentrui Steaua la Iaşi. Sper ca lucrurile să se fi reaşezat pe făgaşul lor normal în această pauză de două săptămîni. Cred că şi Gigi Becali a înţeles ceva din cele întîmplate şi îl va lăsa pe Mihai Stoichiţă să-şi facă datoria. Dacă nu va avea rezultate, sînt sigur că va demisiona singur, aşa ar face orice antrenor". Ienei s-a referit şi la posibilitatea ca Lucian Filip să fie folosit pe banda stîngă a apărării Stelei în meciul cu Poli Iaşi: "E mai bine să nu se improvizeze cu Rada sau cu altcineva pe banda stîngă. Prefer un jucător construit pentru acest post". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
30 Musafir(i)
30 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut