Ştiri Gloria Bistriţa
10-19-2009, 04:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Marian Pană: "Victoria cu Oţelul este foarte importantă, echipa a arătat că poate mai mult"
Antrenorul Gloriei Bistriţa, Marian Pană, a declarat, duminică, după meciul cu Oţelul Galaţi, că victoria înregistrată este foarte importantă şi, totodată, a arătat că echipa sa nu merită să ocupe ultima poziţie a clasamentului.
"Este o victorie extrem de importantă pentru jucători. Dumnezeu şi-a întors faţă şi către echipa noastră, având în vedere ultimele meciuri, în care nu prea am avut noroc. Este foarte important că echipa a crezut şi, chiar dacă am avut şi momente de slăbiciune, ne-am impus. Penalty-ul apărat de Albuţ a fost un moment foarte important al meciului, este meritul lui. Şansa ne-a surâs şi nouă. Ne bucură această prima victorie, echipa a aratat că poate, iar valoarea Gloriei nu este conformă cu locul din clasament", a spus Pană, conform site-ului oficial al clubului ardelean. Echipa antrenată de Marian Pană, Gloria Bistriţa, a învins, duminică, pe teren propriu, scor 2-1, pe Oţelul Galaţi şi a reuşit prima victorie în acest sezon din Liga I. După acest meci, gazdele au acumulat 6 puncte şi rămân pe ultimul loc în clasament, în timp ce oaspeţii se menţin, momentan, pe locul 14, cu 11 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut