Ştiri Dinamo Bucureşti
10-19-2009, 05:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Mihali: "Galata are echipă de internaţionali! A atacat din toate poziţiile"
Secundul Gică Mihali a urmărit aseară din tribună meciul Galatasaray-Trabzon 4-3 şi a identificat punctele slabe, dar şi cele bune ale turcilor, pe care le-a explicat într-un interviu acordat dinamovisti.ro. Într-o şedinţă video înainte partida de joi, "cîinii" vor urmări pe DVD meciul Galatei şi vor analiza jocul echipei lui Rijkaard.
- Domnule Mihali, cum vi s-a părut Galatasaray în partida de aseară? -Galatasaray e o formaţie de internaţionali, asta s-a văzut clar. Vă daţi seama cam ce echipă au dacă îşi permit să ţină un jucător ca Elano pe banca de rezerve! Au atacat din toate poziţiile, şi-au creat ocazii peste ocazii. - Va fi o problemă pentru Dinamo şi presiunea publicului pe Ali Sami Yen? - Au un stadion în care fanii creează o presiune imensă asupra adversarului. Suporterii influenţează foarte mult cursul partidei, dacă nu eşti puternic, îţi tremură picioarele cînd intri pe teren. - Au şi puncte slabe turcii? - Le-am văzut, le-am notat, le voi spune lui Ion Marin şi jucătorilor, le-am adus şi DVD-ul cu meciul. - Dinamo va avea un plus de încredere avînd în vedere că s-a descurcat bine în deplasare? - Ei au făcut spectacol acasă, dar Dinamo joacă bine în deplasare.Este cel mai puternic adversar pe care îl întîlnim în acest sezon. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
32 Musafir(i)
32 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut