Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
10-19-2009, 05:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
Kewell: "Scopul nostru este să ne impunem în meciul cu Dinamo!"
După victoria cu Trabzonspor, 4-3, jucătorii şi antrenorii lui Galatasaray sînt pregătiţi de meciul cu Dinamo din grupa F a Europa League, partidă ce va avea loc joi de la ora 22:05. Vezi ce au declarat turcii despre Dinamo şi despre problemele pe care le au înainte de meciul cu roş-albii
Frank Rijkaard, antrenor: "Pentru noi, cel mai important joc e cel care urmează. Cea mai mare motivaţie a noastră va veni de la meciul cu Dinamo, pe care vrem să-l câştigăm. O posibilă înfrângere ar dăuna moralului nostru şi nu doresc asta" Harry Kewell, mijlocaş: "Acum scopul nostru este să ne impunem în meciul cu Dinamo Bucureşti şi apoi să câştigăm derby-ul cu Fenerbahce" Gokhan Zan, fundaş: "Am jucat pentru prima dată alături de coechipierii mei, după o lună şi jumătate de pauză. Le mulţumesc colegilor, care m-au ajutat. Suntem fericiţi că am învins, într-o zi în care am jucat bine. Vrem să continuăm acest lucru la meciurile cu Dinamo Bucureşti şi Fenerbahce" Servet Cetin, fundaş: "Am căzut rău în prima repriză. Am auzit cum mi-a trosnit ceva la umăr. Încă nu se ştie, dar sper să nu am probleme la ligamente" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut