Ştiri Rapid Bucureşti
10-19-2009, 05:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Crăciunescu: "Delegarea lui Tudor e anormală. Pe lîngă boală, miercuri arbitrase meci decisiv pentru CM!"
Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a vorbit despre delegarea lui Alexandru Tudor la jocul dintre Rapid şi CFR Cluj în condiţiile în care centralul bucureştean a arbitrat la mijlocul săptămînii trecute o confruntare internaţională foarte importantă şi, ulterior, s-a îmbolnăvit de varicelă.
"Nu era normal ca Tudor să fi fost delegat, un arbitru trebuie să fie în plenitudinea forţelor fizice şi psihice atunci cînd apare la un joc. O boală de acest fel de afectează fără doar şi poate. Şi eu am riscat în momentul în care am debutat în prima ligă, aveam otită medie acută, dar dorinţa de a oficia în primul eşalon m-a făcut să trec peste suferinţă. La Tudor, situaţia e alta. Marţi a fost pe drum, miercuri a avut un meci decisiv de calificare la Campionatul Mondial între Elveţia şi Israel în care au existat şi eliminaţi, iar joi s-a întors. Să arbitreze sîmbătă un meci atît de important în Liga I e prea mult, iar faptul că avea legată de picior şi o asemenea boală, nu face decît să-l decomande cu atăt mai puţin la un asemenea derby", a spus Crăciunescu pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)
26 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut