Ştiri Unirea Urziceni
10-19-2009, 07:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Aştept un semn de la federaţia poloneză!"
Presa de la Varşovia informează că antrenorul Unirii Urziceni se numără printre favoriţii la înlocuirea lui Leo Beenhakker la conducerea tehnică a naţionalei Poloniei.
Conform polishsoca.com, Petrescu s-ar fi declarat dispus să negocieze cu oficialii federaţiei poloneze: "Aştept un semn din partea lor". Fostul antrenor al Wislei Cracovia a fost apreciat în perioada pe care a petrecut-o în Ekstraklasa, timp în care a reuşit să-i aducă "Stelei albe" un loc doi în campionat la finalul ediţiei 2005-2006. Totuşi, medodele tehnicianului Unirii Urziceni i-au făcut pe jucători să se plîngă conducerii în legătură cu şedinţele de pregătire prea dure. "Dacă vă comportaţi în continuare aşa, voi, polonezii, nu veţi fi niciodată campioni mondiali, nu veţi cîştiga nimic! Am dobîndit această mentalitate de învingător în Anglia. La Unirea, fotbaliştii nu vor să fie amici cu antrenorul. La club nu am nici nu prieten, poate şi de aceea am fost ales a doua oară la rînd cel mai bun antrenor din România", şi-a argumentat Petrescu punctul de vedere. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
89 Musafir(i)
89 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut