Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
10-19-2009, 08:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Cartu: "Nu am ce sa le reprosez baietilor in planul atitudinii"
Tehnicianul gruparii gorjene este multumit de atitudinea elevilor sai, in ciuda faptului ca Pandurii au remizat, scor 0-0, pe teren propriu
Antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu, Sorin Cartu, este multumitde atitudinea afisata de elevii sai la meciul de sambata dupa-amiaza, incheiat la egalitate cu Gaz Metan Medias, scor 0-0. "Sorinaccio" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca jucatorii sai au jucat bine, au dominat si si-au creat ocazii, insa apararea adversa si-a facut bine treaba, iar portarul mediesean a prins o zi buna. "Acest 0-0 cu Gaz Metan Medias nu e un rezultat care sa ne bucure sau care sa ne creeze nu stiu ce stare de multumire. Nu am ce sa le reprosez baietilor din punctul de vedere al atitudinii, pentru ca au dominat partida si adversarii au avut un singur sut pe poarta, expediat de la distanta. A fost greu, pentru ca si Gazul a fost un adversar care ne-a pus multe probleme si au castigat cele mai multe dueluri directe. Avem niste probleme la finalizare si speram sa le remediem, asta si in functie de ce ne vor aduce meciurile viitoare. Am intalnit un adversar foarte combativ si cu un compartiment defensiv foarte bine organizat. Am avut centrari, sapte - opt lovituri libere, dintre care cele mai multe au fost executate cu periculozitate, dar au avut si un portar care a prins o zi buna. Am incercat, de aia nu pot spune ca sunt suparat pe atitudinea jucatorilor. Am cautat sa castigam partida asta, dar nu s-a putut", a declarat Sorin Cartu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut