Ştiri Politehnica Iaşi
10-19-2009, 09:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
"Nu facem înmormântare pentru că ne-au bătut"
Dayro Moreno a revenit cu gol la Steaua şi Gigi Becali anunţă iar: Steaua va câştiga tot în campionat şi în Europa League. Ieşenii dau vina pe ghinion, mai ales că golurile steliştilor au venit târziu!
"Aşa cum după rezultatele bune din ultima perioadă nu am făcut nuntă, nu facem acum înmormântare pentru că ne-a bătut Steaua! Nu ne-a fost frică niciun moment de Steaua, dar atât am putut în meciul de duminică. În repriza a doua, noi nu am mai avut prospeţimea necesară şi acest lucru s-a văzut. Să nu uităm că totuşi ne-a bătut Steaua. Trebuie să trecem cât mai repede peste acest eşec şi să ne luăm, la Galaţi, în etapa viitoare, punctele pierdute", a declarat Cristian Bratu. Atacantul Vlad Bujor a spus, la rândul său, că ieşenii au avut ghinion în partida cu Steaua: "Am făcut o primă repriză foarte bună cu Steaua şi cred că doar ghinionul a făcut să nu conducem la pauză. În repriza secundă, Steaua a jucat mai bine şi a reuşit să câştige. Oricum, cred că noi avem puterea de a recupera aceste puncte pierdute pe teren propriu chiar în etapa viitoare, la Galaţi, cu Oţelul, fosta echipă a domnului antrenor Petre Grigoraş". Steaua a trecut duminică de Poli Iaşi cu 2-0 (0-0), goluri Dayro Moreno şi Szekely, şi a urcat pe locul patru, la două puncte în spatele liderului http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut