Ştiri Gaz metan Mediaş
10-19-2009, 09:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Cadou de la Brazilia
Revenit din ţara natală, după o vacanţă de o săptămână, Eric le–a făcut lui Pustai, Bud şi Pîrvulescu câte un cadou special.
Eric de Oliveira le-a făcut o surpriză de proporţii colegilor Cristi Bud şi Paul Pîrvulescu, dar şi antrenorului Cristian Pustai, la revenirea sa din Brazilia. Dintr-un pachet pe care l-a ţinut în buzunar în toate cele 17 ore cât a călătorit cu avionul peste Ocean, Eric a scos un set de caricaturi ce-i reprezintă pe aceştia în ipostaze hazlii. Pustai vorbeşte la telefon, în faţa lui Bud, ce ţine în mână o diplomă pentru cele 10 goluri ipotetice din acest tur de campionat. Alături, Pîrvulescu scapă pe furiş de un recipient gol de suc, în vreme ce Eric aşteaptă verdictul în privinţa sa, după ce a lipsit câteva zile de la antrenamente. Caricaturile au fost făcute de unchiul lui Eric, Edson, care a revenit în Brazilia cu o impresie plăcută despre Mediaş. "Mi-a plăcut la Mediaş şi m-am gândit să le fac un cadou jucătorilor. Am înţeles că şi Bud, şi Pîrvulescu sunt curtaţi de alte echipe, mai mari. În desen, cei trei mai aşteaptă şi să vadă ce veşti are pentru ei Pustai, care vorbeşte la telefon cu impresarii", a explicat Edson, fost paraşutist în armata braziliană şi caricaturist de ocazie. "Am buze prea mari!" Eric a povestit că a stat permanent alături de unchiul său când acesta a făcut desenele. "M-am amuzat, dar m-am şi certat cu el. Mi-a făcut buzele prea mari", a spus jucătorul. Pîrvulescu s-a declarat încântat. "E ceva tipic pentru Eric. Mi-a plăcut cum ne-a prins în caricaturi, m-am distrat copios. Numai Eric era capabil de aşa ceva, doar tot timpul este pus pe distracţie şi aici, la echipă. A reuşit să ne surprindă într-un mod plăcut", a spus jucătorul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut