Ştiri Jiul Petroşani
10-19-2009, 09:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Jiul Petroşani
Jiul nu glumeşte!
"Minerii" au rămas neînvinşi şi după etapa a X-a din liga secundă şi îşi anunţă candidatura la promovare. Jiul s-a impus la limită la Turda, prin golul lui Mircea Ilie şi antrenorul Daniel Timofte visează frumos.
"Am fost puşi în gardă de jocul turdenilor încă din etapa trecută, când am vizionat partida de la Râmnicu Vâlcea. Ştiam că ne aşteaptă un joc foarte greu, cu o echipă bine aşezată, a cărei evoluţie nu reflectă poziţia ocupată în clasament. Am obţinut o victorie muncită de care aveam nevoie pentru a putea continua cursa de urmărire în care ne-am înscris", a spus antrenorul Jiului. De partea cealaltă, Arieşul Turda a ajuns la a patra înfrângere consecutivă, iar tehnicianul Marian Tudorache acuză erorile individuale ale elevilor săi. "Deşi am întâlnit un adversar care a avut un plus de tehnicitate şi de viteză, cred că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. Din nefericire continuăm să facem greşeli individuale, lucru care ne costă. Aşa s-a întâmplat etapa trecută la Vâlcea, aşa s-a întâmplat şi cu Jiul. Mai mult decât atât ce mă îngrijorează este faptul că noi nu ştim profita de greşelile făcute de adversari. Deşi ne aşteaptă jocuri grele, eu cred că jucătorii mei sunt capabili să mai acumuleze puncte", a spus Tudorache. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut