Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-19-2009, 09:18 PM
Mesaj: #101
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
"Nu-i totul pierdut!"

Diferenţele mari de scor înregistrate la ultimele două jocuri oficiale de campionat, penultimul loc din clasamentul la zi, apoi lipsa unui gol marcat de trei etape şi a unei prestaţii încurajatoare pe teren. Toate acestea aduc o notă slabă echipei Ceahlăului, în întrecerile primei ligi de fotbal. În ciuda acestor aspecte, şefii grupării de pe Borzoghean sunt convinşi de faptul că "nu-i totul pierdut, pentru ceea ce avem noi de înfăptuit".

Preşedintele Viorel Măstăcăneanu crede că şansele formaţiei sale de a-şi îndeplini obiectivul menţinerii în Liga 1 "rămân avalabile. Mai este timp destul pentru a dovedi asta". Şeful Consiliului de Administraţie al Ceahlăului ştie un singur lucru: "să învingem noi echipele mici, de teapa noastră şi vom ieşi bine la final. Trebuie să le băgăm sub noi, în clasament, pe formaţiile împotriva cărora luptăm la evitarea retrogradării", completează Viorel Măstăcăneanu.

Până la realizarea acestui ţel, diriguitorii Ceahlăului ştiu un singur lucru: aniversarea celor 90 de ani a clubului, programată pentru ziua de mâine, nu le va aduce motive de bucurie. "Sperăm să ne scoatem cu Unirea Alba Iulia!", îşi doreşte drept cadou la ceas aniversar, preşedintele Măstăcăneanu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-19-2009 09:18 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut