Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Sportul Studenţesc
10-19-2009, 09:23 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Selymes: "Am avut noroc"

După ce etapa trecută se arăta nemulţumit de ineficacitatea atacanţilor, Tibor Selymes recunoaşte că astăzi elevii săi au marcat două goluri din două ocazii, obţinând totodată prima victorie în deplasare din acest sezon

"A fost un meci foarte greu şi sunt foarte mulţumit că baieţii au alergat până în ultima secundă. Au realizat că doar aşa putem spera la un parcurs foarte bun. După această partidă pot spune că avem un moral foarte bun, marcând golul victoriei în minutul 93. Mă mulţumeşte lotul pe care îl am şi cred că dacă vom da dovadă de aceeaşi dăruire în partidele viitoare cum am dat astăzi putem spera la promovare" a declarat tehnicianul Tibor Selymes după victoria cu 2-1 contra celor de la FCM Bacău.

"Studenţii" au rezolvat problemele cu înregistrarea contractului lui Selymes, acestuia fiindu-i permis accesul pe banca tehnică la Bacău.

Sportul Studenţesc urcă după această victorie până pe locul 4, acumulând 16 puncte după 10 etape în timp ce FCM Bacău ocupă doar locul 10 cu 11 puncte acumulate, dar cu un meci mai puţin disputat.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Sportul Studenţesc - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:07 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-08-2009, 01:02 AM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-12-2009, 07:00 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-13-2009, 10:15 AM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-13-2009, 09:07 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-13-2009, 09:23 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - Sebi Raducu - 10-19-2009 09:23 PM

Săritura forum: