Ştiri FC Baia-Mare
10-19-2009, 09:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Baia-Mare
Baia Mare, învinsă la Vânju Mare de Drobeta
Titular în urmă cu trei ani în ofensiva echipei băimărene, învingătoare cu 3-0 la Vânju Mare în disputa cu CS Building, Florin Fabian n-a reuşit să se impună pe terenul "Victoria" şi în calitate de antrenor. În noua postură, tânărul tehnician a avut ca adversar FC Drobeta, iar FC Baia Mare a pierdut, scor 0-1.
"Atunci am evoluat cu Building ca jucător, acum am întâlnit Drobeta, o echipă mult mai bună. După o primă repriză fără prea multe faze de poartă, în partea secundă am fost prinşi neconcentraţi la o acţiune a gazdelor şi am primit gol. E şi greu să-ţi motivezi jucătorii atâta timp cât la Baia Mare sunt salarii neplătite, dar puteam putem obţine mai mult la Vânju Mare, dacă eram lăsaţi de arbitraj!", a precizat antrenorul Fabian. Amintiri neplăcute cu băimărenii FC Drobeta şi FC Baia Mare nu se mai întâlniseră din 2001, sezon la finele căruia echipa severineană a retrogradat din Divizia B, iar la scurt timp s-a şi desfiinţat, fiind reactivată în 2007 de Cristi Burci şi Jan Ionică. FC Baia Mare câştigase cu 3-0 precedentul meci de la Vânju Mare, disputat în octombrie 2006 cu CS Building. La finele campionatului respectiv, ambele echipe menţionate au retrogradat din eşalonul secund. Dacă băimărenii au revenit anul acesta în Liga a II-a, clubul patronat de Mihalea Giuca s-a desfiinţat în vară. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:23 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 10-19-2009 09:39 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 10-30-2009, 10:03 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 11-09-2009, 10:41 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 01-12-2010, 09:13 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)