Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-19-2009, 10:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
"Am fost penibili", recunoaşte Florin Dan lDoi Andrei, unul plânge, altul râde...
Fără tăgadă că ultimele 45 de minute ale disputei de coşmar cu Internaţional, o prestaţie dezlânată şi mizerabilă a "alb-negrilor", au fost unele deranjante şi ruşinoase. Amfitrionii au fost surclasaţi la toate capitolele, aratând de parcă în ultimele 2 săptămâni s-au antrenat într-un chef continuu. "Zici că ne-am drogat la pauză şi pluteam, am jucat ca nişte cizme", a spus amar unul dintre fotbalişti. Inclusiv jucătorii recunosc că nu găsesc explicaţii pentru modul groaznic în care s-au prezentat la jocul venit, culmea, după o pauză competiţională.
"Am fost penibili şi proşti! La reluare n-am mai făcut nimic bun în teren, ne-am pierdut capul, după ce am avut 1-0 şi meciul în mână", a apreciat Florin Dan. "A fost cea mai slabă evoluţie din Liga I, într-un moment în care victoria era vitală. Ne-am dorit cu toţii, dar fotbalul ne-a făcut praf. La modul cum ne-am prezentat, meritam să fim huiduiţi şi înţelegem inclusiv reacţia ostilă la adresa antrenorului. Trebuie identificate cauzele, nu ne permitem să stam să plângem, pentru că se termină turul", a adăugat principalul marcator al ardelenilor. "Ce se mai poate spune acum... decât că trebuia să câştigăm partida, însă am pierdut. Nu ştiu ce s-a întâmplat după pauză, nu găsesc explicaţii, suntem într-o situaţie de avarie, dar campionatul nu s-a încheiat", a spus atacantul Rade Veljovic. Deşi a promis 2 goluri, vârful sârb împrumutat de CFR Cluj a jucat dezamăgitor, extrem de slab (fără un şut înspre poartă), ieşit total din formă, departe de pretenţii şi aşteptări. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut