Ştiri Unirea Alba-Iulia
10-19-2009, 10:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Accidentare şocantă pentru Poverlovici
În minutul 74, după un duel aerian cu Viera, fundaşul Andrei Poverlovici a trecut prin clipe şocante, fiind transportat de urgenţă la spital, de unde a revenit abia după peste o oră de la încheierea partidei, cu un bandaj imens pe cap. Verdictul a fost traumatism cranio-cerebral, durerile de cap persistând 2 zile pentru apărătorul braşovean.
"M-am speriat foarte tare şi mi-am pierdut cunoştinţa parţial. Lovitura a fost lângă tâmplă stângă şi imediat a apărut o umflătură, care medicii au tăiat-o la spital pentru a ieşi sângele", a afirmat Poverlovici, care sâmbătă a aniversat trist împlinirea vârstei de 23 ani. "Sunt tare necăjit, cu toate că eram încrezători, determinaţi, ne-am făcut de râs. Ne-am dorit foarte mult, la pauză ne-am încurajat, eram siguri că vom realiza victoria. Restul a fost coşmar negru, au venit golurile, au picat cum au picat, am ramas în 10 şi ne-a fost greu să mai contăm", a adăugat Poverlovici, acesta deviind nefericit al doilea şut al lui E. Kone, la reuşita victoriei argeşene. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)
23 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut