Ştiri Unirea Urziceni
10-20-2009, 03:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Dacă Petrescu îşi va motiva bine jucătorii, Unirea poate produce o surpriză la Rangers"
Daniel Prodan, directorul sportiv al naţionalei de fotbal a României, a vorbit despre şansele Unirii Urziceni de a produce o surpriză, pe Ibrox Stadium din Glasgow, la meciul cu Rangers. Fostul jucător al echipei scoţiene (sezonul '98-'99, nu a jucat niciun meci din cauza unei accidentări grave la genunchi) este de părere că totul depinde de capacitatea tehnicianului Dan Petrescu de a-şi motiva elevii. "Dacă Dan Petrescu o şă ştie să-i monteze pe jucători până la ora partidei, se poate orice. Echipa Unirii are potenţial", a spus Prodan la Sport.ro.
"Mă bucură victoria Stelei la Iaşi" "Didi" Prodan a vorbit şi despre Steaua. Acesta s-a bucurat pentru victoria "roş-albaştrilor" de la Iaşi, în faţa echipei locale, şi a urat succes tuturor formaţiilor româneşti ce vor evolua joi seară în Liga Europa. "Mă bucură rezultatul meciului cu Poli Iaşi şi mă bucur mai ales pentru Stoichiţă. Îmi doresc ca atât ei, cât şi ceilalţi să bată în Europa League, să aducă puncte preţioase României", a mai spus Prodan. "Pentru CE 2011 vor fi alese stadioanele mai mici" România va organiza Campionatul European de fotbal under 19 din 2011, iar Prodan este unul dintre cei care se va ocupa de turneu. Referitor la stadioanele care vor găzdui această competiţie, Prodan spune că s-a făcut o listă cu posibilele stadioane pe care se va juca. Esenţial este însă că stadioanele mari, precum Ghencea sau Giuleşti, sunt prezente pe acea listă doar din complezenţă, fiind preferate arenele mai mici. "Luăm în considerare stadioane precum cel de la Chiajna, Brăneşti, Mogoşoaia, Ghencea, Ştefan cel Mare, Giuleşti, Arcul de Triumf, dar se vor alege probabil stadioanele mai mici, pentru că e altă atmosferă. Nu cred că se vor umple stadioanele mari şi nu ar fi prea bine. Una e să ai puţin spectatori pe stadioane mari şi alta e să ai tribunele pline într-unele mai mici", a conchis oficialul FRF. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut