Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
10-20-2009, 03:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
"Rangers se teme de muşcătura lupilor din Bărăgan"
"Rangers se teme de muşcătura lupilor din Liga Campionilor", a titrat cotidianul The Telegraph înaintea meciului Glasgow Rangers - Unirea Urziceni, de marţi, din etapa a treia a grupei G a Ligii Campionilor.
"Lupii din Bărăgan vor descinde pe Ibrox Park în momentul în care Rangers bifează a 150-a apariţie în Liga Campionilor. În ciuda glorioasei şi dramaticei lor porecle, între gazde şi Unirea e diferenţă mare de istorie, Rangers urmând să joace al 262-lea meci în cupele europene. Pentru Unirea va fi abia al cincilea. Cei care iau în râs Unirea ar trebui să facă o pauză de gândire, când compară meciul românilor cu Sevilla, 0-2, şi pe al lui Rangers, 1-4", a scris The Telegraph. The Sun scrie că Dan Petrescu îşi dorește un rezultat bun pe Ibrox Park pentru a realiza o calificare istorică în 16-imi. "Mama o poate bate pe Rangers", a titrat The Sun, care a realizat interviuri cu Dacian Varga şi Antonio Semedo. "Mama îmi dă indicaţii tactice înainte să plec la stadion. Îi sunt recunoscător pentru tot ce a făcut de-a lungul carierei mele. Cu Stuttgart nu mi-am dat seama că Mihai Stoica mi-a pupat mâna după gol. Trebuia sa-l pup şi eu, dar acum oamenii fac glume cum că aş fi copilul lui favorit", a declarat Varga. "Îl știu pe Pedro Mendes şi trebuie să ţinem mingea departe de el dacă vrem să avem succes. Dacă nu va intra prea des în posesia balonului, Rangers nu va funcţiona la capacitate ofensivă maximă. E un jucător important pentru ei. Vreau să fac schimb de tricouri cu el după meciurile cu Rangers, dar ştiu că alte daruri nu vom primi de la el. Unirea e o echipă modestă, cu jucători cu puţini experienţă europeană, dar vom lupta pentru visul nostru. Vom fi fericiţi dacă vom avea în continuare şanse după dubla cu Rangers, sunt de departe cele mai importante meciuri pentru noi. Ar fi nebunie curată să încercăm să jucăm la 0-0", a spus şi Semedo. Daily Mail a notat că Rangers trebuie să-şi recapete spiritul european, în timp ce Dan Petrescu şi jucătorii săi nu resimt nicio presiune. The Herald a titrat: "Să ne aşteptăm la neaşteptat?". "România a pierdut cu 5-0 în Serbia, în timp ce pe frontul intern echipele bucureştene au fost complet detronate. În iunie anul acesta, basmul s-a împlinit şi Unirea a devenit campioană", a scris The Herald, care aminteşte de scandalul Valiza, de arestarea lui Cornel Penescu şi a unor arbitri şi de parcursul Unirii în campionatul trecut până la câştigarea titlului. The Scotsman avertizează: "Nu subestimaţi Unirea: Ascensiunea fulminantă a Unirii a atras respectul lui Walter Smith". Unirea Urziceni va întâlni, marţi, de la ora 21.45, în deplasare, formaţia Glasgow Rangers, în a treia etapă a grupei G a Ligii Campionilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut