Ştiri FC Vaslui
10-20-2009, 04:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
Wesley şi-a revenit
Brazilienii Vasluiului au renăscut sub comanda lui Marius Lăcătuş, bifând cele mai bune meciuri de când sunt la echipa galben-verde.
Golul marcat la Urziceni îl urcă pe Wesley Lopez în fruntea clasamentului golgheterilor de la FC Vaslui, cu patru reuşite. De altfel, brazilianul a fost cel mai bun marcator al galben-verzilor şi în Liga Europa, unde a bifat trei reuşite. Vedeta vasluienilor a declarat în mai multe rânduri că nu-şi doreşte să devină golgheterul campionatului, însă nu va rata niciodată ocazia de a înscrie. "De când am venit la Vaslui am spus că nu sunt om de gol. Important e să ajut echipa să câştige. Ar fi foarte bine să pot înscrie meci de meci, dar voi fi bucuros dacă îmi pun în valoare coechiperii", a spus Wesley. El e de părere că noul tehnician, Marius Lăcătuş, nu a adus mari schimbări în lot, însă i-a determinat în cele trei săptămâni de când este principal pe banca Vasluiul să devină mai uniţi şi mai agresivi în joc. "Este un antrenor de care avea nevoie Vasluiul. A reuşit să ne facă mai uniţi şi ne-a insuflat acea agresivitate în jocul ofensiv. De aici au venit şi rezultatele", a declarat jucătorul brazilian, care speră să dea lovitura şi în disputa de la Craiova: "Ne va fi destul de greu, însă suntem cu moralul refăcut şi dorim să obţinem un rezultat favorabil la Craiova. I-am bătut şi în campionatul trecut, iar acum suntem mai puternici şi putem să-i batem din nou". Şi Willian Gerlem are numai cuvinte laudative la adresa noului antrenor al galben-verzilor: "Îmi place stilul de lucru al lui Lăcătuş. Nu este un om agresiv, aşa cum s-a spus. E normal să ne mai şi certe, dar o face atunci când greşim. Avem un antrenor care ne ascultă problemele şi ne-a unit mai mult, aşa că acum suntem o adevărată familie", a afirmat Gerlem. În prezent, vasluienii ocupă locul opt în Liga Întâi, cu 16 puncte, la patru distanţă de liderul la zi, FC Timişoara. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut