Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
10-20-2009, 05:58 PM
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
"Aşteptăm o victorie fără probleme, Unirea nu pare capabilă de surprize"

Unul dintre jucătorii care au înfruntat Unirea în amicalul împotriva lui Plymouth dinaintea începerii sezonului, Mattias Doumbe, a prefaţat la rîndu-i duelul dintre gruparea ialomiţeană şi Glasgow Rangers.

"Urziceniul m-a impresionat pînă la un punct, au ţinut de minge, iar din punct de vedere defensiv au arătat destul de bine. Pot fi derutaţi dacă se joacă pe jos, de aceea evoluţia lui Rothen este foarte importantă. Are experienţă în Liga Campionilor, a evoluat chiar şi în naţionala Franţei şi asta o poate ajuta pe Rangers. I-am văzut jucînd în acest sezon pe scoţieni şi mă aştept să bată fără probleme, cred că nu au cum să se încurce, mai ales pe Ibrox. Nu cred că Unirea le poate pune foarte multe întrebări în acest joc, oamenii lui Smith au toate răspunsurile mai ales în condiţiile în care Unirea nu mi se pare capabilă de surprize", a spus Mattias Doumbe în Daily Record.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 10-20-2009 05:58 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
37 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut