Ştiri Jiul Petroşani
10-20-2009, 07:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Jiul Petroşani
Ilie: "UTA este cel mai periculos adversar"
Mircea Ilie, unul dintre golgheterii echipei Jiul, spune că forma lui bună se datorează în primul rând echipei şi apoi colaborării bune pe care o are cu Mircea Gheorghe, cel care i-a dat cele mai multe pase de gol. "Meritul pentru golurile marcate de mine aparţine echipei, lui Mircea Gheorghe care mi-a dat cele mai multe pase de gol şi nu în ultimul rând antrenorului Daniel Timofte care ştie cum să ne aşeze în teren. Am avut un început frumos de sezon şi sperăm să o ţinem tot aşa" spune jucătorul.
Pentru Jiul partidele restante cu UTA şi U Cluj par să fie cele mai importante. "Nu le văd ca fiind decisive, dar sunt importante. UTA mi se pare cel mai periculos adversar pentru că are un lot bun, o organizare bună şi o stabilitate financiare. Pe noi ne interesează mai mult ce facem noi nu ce fac celelalte echipe". Fost jucător la UTA, Mircea Ilie, i-a iertat în sezonul trecut pe oficialii arădeni de o datorie de câteva mii de euro. "Nu am făcut numai eu acest lucru, au mai fost jucători care au renunţat la bani, mi s-a părut normal să procedez aşa. Atunci când echipa a mers bine conducerea şi-a ţinut promisiunea faţă de noi aşa că era firesc să-i înţelegem şi noi",a declarat fotbalistul, care la 32 de ani spune că nu este superstiţios."Nu mai stau după superstiţii pentru că am o vârstă şi o anumită experienţă care mă determină sa fac lucrul acesta", a conchis jucătorul din Vale. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut