Chestionar: Cine va câştiga Liga Campionilor în sezonul 2009-2010? Acest chestionar este închis. |
|||
FC Barcelona | 1 | 14.29% | |
Manchester United | 0 | 0% | |
FC Porto | 0 | 0% | |
Chelsea FC | 0 | 0% | |
Liverpool FC | 1 | 14.29% | |
Inter Milano | 2 | 28.57% | |
AC Milan | 0 | 0% | |
Real Madrid | 2 | 28.57% | |
Juventus Torino | 1 | 14.29% | |
Altă echipă | 0 | 0% | |
Total | 7 voturi | 100% |
* Aţi votat pentru acest element. | [Arată rezultate] |
Liga Campionilor 2009-2010
10-21-2009, 03:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Liga Campionilor 2009-2010
Mourinho afirmă că Inter şi-a complicat singură situaţia din grupă
Antrenorul lui Internazionale a spus că este îngrijorat de faptul că echipa a terminat la egalitate, scor 2-2 cu Dinamo Kiev, iar după trei meciuri ocupă ultimul loc în Grupa F a Ligii Campionilor, informează presa italiană.
"Meciurile din campionat sunt total diferite, deoarece echipele joacă stiluri diferite. Cu Dinamo Kiev am primit gol foarte repede, în minutul 5. Cu tot respectul faţă de adversari, dar cred că meciul din Kiev va fi mai uşor pentru noi decât cel de pe teren propriu. Acum nu am fost atenţi şi ne-am pierdut în faţa unei formaţii care este foarte rapidă pe contraatac", a spus Mourinho. Tehnicianul a folosit sistemul 4-3-2-1, cu Samuel Eto'o în atac în locul lui Mario Balotelli, care era suspendat: "Nu vreau să caut scuze, dar Eto'o are o accidentare şi a muncit din greu. Echipa a încercat, dar nu a fost de ajuns pentru a câştiga. Ştiam că Şevcenko este în formă, se simte mai bine decât atunci când era la Chelsea sau Milan. Am spus că fotbalul este o călătorie scurtă din Paradis în Iad. Noi încă ne luptăm la calificare, dar situaţia s-a complicat. Grupa este dificilă şi echilibrată. Meciul de la Kiev trebuie să fie partida vieţii noastre, un egal poate să nu fie de ajuns". Inter şi Dinamo au terminat la egalitate în meciul de marţi seară, golurile fiind reuşite de Stankovic (35) şi Samuel (47), respectiv Mihalik (5) şi Lucio (40-autogol). Formaţia italiană ocupă ultimul loc în Grupa F a Ligii Campionilor, cu 3 puncte după 3 meciuri, în timp ce restul echipelor au câte 4 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut