Ştiri Politehnica Iaşi
10-21-2009, 03:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Grigoraş: "Meciul cu Oţelul va fi special pentru mine, nu voi face tumbe dacă vom câştiga"
Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, miercuri, că întâlnirea de la Galaţi va fi una specială pentru el şi a adăugat că se va bucura reţinut dacă elevii săi vor obţine victoria în faţa fostei sale echipe.
"Meciul cu Oţelul va fi special pentru mine, pentru că a trecut foarte puţin timp de când am plecat de la Galaţi, unde am petrecut 3 ani şi jumătate foarte frumoşi. Am lucrat foarte bine cu toată lumea de acolo, de la jucători şi conducători până la angajaţii de la club, de aceea am o senzaţie aparte la acest meci. Când eşti însă profesionist, dai totul pentru echipa ta. Mergem la Galaţi să câştigăm, iar dacă se va întâmpla să iau 3 puncte nu voi sări în sus de bucurie, nu voi face tumbe. Mă voi bucura atât cât pot să mă bucur", a spus Petre Grigoraş. Tehnicianul lui Poli a precizat că le poartă un respect deosebit suporterilor gălăţeni, care i-au scandat numele în mai multe rânduri, chiar şi după ce a plecat de la Oţelul. "Îi respect foarte mult pe suporterii gălăţeni, niciodată nu am avut divergenţe cu fanii de acolo. Am avut şi rezultate ruşinoase, 1-6, 0-7 pe teren propriu, dar nici atunci suporterii nu s-au purtat urât cu echipa sau cu mine. Au fost şi momente triste, şi frumoase, dar eu am rămas doar cu amintirile plăcute de la Oţelul", a mai spus tehnicianul, care ţine legătura cu foştii colaboratori: "Ţin legătura şi cu unii din foştii jucători, dar şi cu oamenii de la club. Nu m-am detaşat încă total, pentru că prietenii nu se pot uita de la o zi la alta". Tehnicianul Petre Grigoraş a pregătit în perioada 2006-2009 formaţia Oţelul Galaţi, cu care a participat în Cupa UEFA. Partida Oţelul Galaţi-Poli Iaşi, din etapa a 11-a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 15:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut