Ştiri Steaua Bucureşti
10-21-2009, 03:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Să-şi dovedească nevinovăţia şi anulăm interdicţia!"
Preşedintele Argăseală spune că aceia care demonstrează că nu au creat probleme vor fi reprimiţi
- Domnule Argăseală, e adevărat că i-aţi interzis la grămadă pe toţi cei cu abonamente de la peluze? - Da. - Dar sînt unii care sînt nevinovaţi. - Să ne trimită o solicitare în acest sens, să-şi dovedească nevinovăţia şi o să le anulăm interdicţia. - Şi cum pot ei să-şi dovedească nevinovăţia? - Pe cei care spun că n-au fost deloc pe stadion în acest sezon şi, cu toate acestea, sînt interzişi, îi verificăm în calculator şi, dacă au dreptate, atunci le dăm bilet. Deşi e cam dubios că n-ai venit deloc la stadion şi acum te trezeşti că vrei la meciul cu Fener. I-a apucat acum dorul de Steaua? - Şi ceilalţi, care au fost pe stadion, dar care n-au creat probleme? - Ne vom uita pe camere, avem înregistrări, avem tot. Cînd stăteau toţi în peluză şi strigau măscări, n-am văzut pe nimeni să dea înapoi. De exemplu, toţi cei care au intrat la meciul cu Bistriţa la tribuna I şi-au luat bilete pe alt nume, abonamentul lor nu figurează prezent la acel joc. Apoi ne-au trimis mail-uri că ei sînt cuminţi, că n-au făcut nimic, dar după ce am vizionat casetele din camera de monitorizare am constatat că erau exact cei care strigau şi înjurau cel mai tare. - Dar ei vă pot acţiona în instanţă. - Foarte bine, sînt liberi să o facă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut