Ştiri Rapid Bucureşti
10-21-2009, 04:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Varicela lui Alexandru Tudor a bagat spaima-n rapidişti!
Giuleştenii sînt îngrijoraţi de cînd Alexandru Tudor i-a arbitrat cu varicelă, în meciul pierdut în faţa clujenilor de la CFR, cu 1-4.
Dacă muntenegreanul Vladimir Bozovici, Ricardo Fernandes, Costin Lazăr sau Ovidiu Herea şi Alexandru Ioniţă au avut această boală cînd erau copii, alţii nu-şi mai amintesc şi regretă acum că au dat noroc cu arbitrul Tudor la începutul, dar şi la finalul partidei din Giuleşti. Helder a primit cel mai bine vestea că s-ar putea îmbolnăvi. "Am citit şi eu în Gazetă că Tudor are varicelă, dar sînt în afara oricărui pericol. Am vorbit cu părinţii mei şi mi-au zis că am avut boala cînd eram mic. Totuşi, sper să nu fie vreun coleg care să se îmbolnăvească" - OVIDIU HEREA "Am observat de la început că Tudor avea bubiţe pe mînă. M-am gîndit că e ceva în neregulă, dar am crezut că are o alergie. Nu cred că mă pot îmbolnăvi pentru că eu am făcut boala asta cînd eram mic" - ALEXANDRU IONIŢĂ "Varicelă? Nu, n-am făcut. Nu ştiu. Nici nu-mi mai amintesc. Cred că am luat tot ce era de luat cînd eram mic, deci nu mai e pericol" - JULIANO SPADACIO "Ce pot să mai fac acum dacă am dat mîna cu arbitrul? Asta e. Sînt vaccinat, dar într-o zi tot trebuia să fac!" - HELDER FEREIRA "Am avut varicelă cînd am fost mic. Nu ştiam că are, dar eu am avut cînd eram mic. Nu mi-e frică" - RICARDO FERNANDES "Am făcut varicelă cînd eram mic!" - VLADIMIR BOZOVICI "Nu ştiu sigur, dar cred că am avut varicelă cînd eram mic" - COSTIN LAZĂR "Nu am dat mîna cu Tudor, nu aveam cum să fac asta după modul în care ne-a arbitrat. Şi dacă a avut varicelă, ce? Asta nu e o scuză pentru ce a făcut el, poate doar dacă avea arterioscleroză" - VIOREL HIZO http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)
25 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut