Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-21-2009, 04:20 PM
Mesaj: #174
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Meci de aur

Antonio Conceicao susţine că o victorie la Praga ar creşte respectul pentru CFR Cluj în Europa.

"Vişiniii" nu se consolează cu statutul de simplii turişti în "Oraşul de aur", cum este supranumită Praga. Antrenorul Toni Conceicao a pregătit o partitură ofensivă încă din primele minute, împotriva Spartei. "Meciul de la Praga nu este decisiv pentru ieşirea din grupă, ci unul important. Şansele noastre vor depinde şi de celălalt meci al grupei. Am pregătit partida de la Praga la victorie. I-am urmărit pe cehi în 3 partide. Sparta e o formaţie echilibrată, bine clădită fizic, redutabilă la fazele fixe. Cehii vor întîlni o echipă a CFR-ului la fel de motivată, care îşi doreşte victoria", a comentat lusitanul.

Deşi preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat faptul că prioritar este meciul de duminică cu Poli Timişoara, Conceicao vrea performanţă în Europa League. "Jocul cu Poli este foarte important, deoarece titlul de campioană este prioritar pentru CFR Cluj. Dar îmi doresc foarte mult să cîştigăm şi jocul cu Sparta. Este vorba despre prestigiul, imaginea clubului în Europa. O victorie la Praga ar atrage atenţia cluburilor mari asupra noastră", a comentat el.

"Respectaţi CFR-ul!"
Antonio Conceicao s-a arătat deranjat de faptul că se încearcă minimalizarea victoriei trupei sale în Giuleşti. "Cînd CFR are un meci important şi cîştigă apar mereu aceleaşi discuţii, se invocă arbitrajul favorizant. Mi se pare mai mult decît o coincidenţă faptul că de fiecare dată nu se vorbeşte de faptul că echipa are valoare. De cîteva zile asist pe TV la discuţii interminabile despre arbitraj, dar nu se pune accent pe fotbal", s-a revoltat lusiatnul, care nu agrează varianta o brigadă străină de arbitri la meciul cu Poli.

Uhrin: "Va fi un meci echilibrat"
Cehul Dusan Uhrin jr. nu va fi prezent la meci, fiind invitat la un post de televiziune din Cehia pentru a comenta meciul. "CFR dispune de jucători cu experienţă internaţională, precum Panin, Cadu, Mureşan sau Peralta, care pot face diferenţa. Moritatea jucătorilor Spartei sînt tineri, bine pregătiţi fizic şi periculoşi la fazele fixe. De urmărit şi evoluţiile celor doi atacanţi ivorieni, Wilfried şi Traore, care pot fi cheia victoriei pentru fiecare echipă", a declarat Uhrin pentru GSP.

Fără Kone, Leao şi Dică
Antonio Conceicao nu va conta pentru meciul de mîine de la Praga, pe Yssouf Kone, Andre Leao şi Emil Dică, toţi fiind accidentaţi. Cel mai probabil, portughezul va miza în atac pe acelaşi cuplu ca şi la meciul cu Rapid, Traore şi Nei. Acestora li se adaugă Dario Flore şi Didy, care nu sînt incluţi pe lista UEFA. Altfel, vor pleaca în această dimineaţă spre Praga cu o cursă charter, urmînd ca întoarcerea în ţară să aibă loc vineri.a UEFA.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-21-2009 04:20 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
49 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut