Ştiri Universitatea Craiova
10-21-2009, 04:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Mititelu: "Gîngioveanu a făcut o prostie, sînt foarte dezamăgit şi îl asigur că nu va primi transferul de la Craiova!"
Patronul Universităţii a luat atitudine în urma declaraţiilor date de mijlocaşul Cosmin Gîngioveanu pentru craiovamaxima.ro. Internaţionalul oltean de tineret împrumutat la Vaslui afirmase printre altele că sîmbătă va fi suporterul moldovenilor în meciul de pe "Ion Oblemenco".
"Sînt foarte dezamăgit de această declaraţie a lui Gîngioveanu, e ultimul jucător al Universităţii care ar fi putut să declare aşa ceva. Să spui despre echipa care te-a format şi care te-a făcut cunoscut că îţi doreşti să piardă... fie el şi într-un meci cu echipa unde eşti împrumutat să joci. Totuşi, am speranţa că nu aşa gîndeşte şi că în spatele acestor declaraţii stă maleficul său tată, care din ce în ce mai mult îşi pune amprenta negativ pe cariera lui Gîngio. Sînt ferm convins că dacă eu nu aş fi insistat foarte mult pe lîngă antrenori să-l bage în echipă, Gîngioveanu nu azi era decît un tînăr promiţător cu 15-20 de minute jucate în Liga I, ceva în genul lui Firţulescu, Ologu, etc. Oricum, Această prostie făcută de el îi va crea un handicap în momentul în care va reveni la Craiova sau poate nădăjduieşte că dînd asemenea declaraţii îşi croieşte mai uşor şanse de a mă îndupleca să cedez şi să-l nu mai aduc înapoi la Universitatea. Îl anunţ pe această cale că se înşală şi că nu va primi transferul nici dacă se vor oferi foarte mulţi bani pe el. Eu sînt mai orgolios de o sută de ori decît el şi voi avea grijă ca aceasta declaraţie într-un fel sau altul să fie plătită", a declarat azi Adrian Mititelu pentru craiovamaxima.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut