Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Argeş Piteşti
10-21-2009, 07:03 PM
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
"Pentru mine, FC Argeş e de domeniul trecutului"

1 octombrie 2009 este data la care piteştenii au putut vedea pe viu Cupa Campionilor Europeni. Şi pe câţiva dintre eroii de la Sevilla: Duckadam, Bărbulescu şi Pistol. Surprinzător, a lipsit Radu II, şi el câştigător de CCE şi unul dintre cei mai importanţi marcatori din fotbalul românesc.

În prezent antrenor în Liga a III-a, la FC Cisnădie, Radu II a recunoscut că FC Argeş este un capitol încheiat în cariera şi viaţa sa. "Am venit aici la rugămintea unor prieteni foarte buni. Prefab Modelu tocmai se desfiinţase, aşa că am acceptat", ne-a spus cel poreclit Şarpe. Elegant, aşa cum era şi când avea mingea la picior, Radu II încearcă să pareze insistenţa noastră de a-l face să răbufnească împotriva celor de la FC Argeş, care l-au uitat sau, pur şi simplu, îl ignoră: "Nu aş vrea să discut despre faptul că pentru mine nu s-a găsit niciun loc în fotbalul argeşean". Relativ la absenţa de la turneul Cupei Campionilor Europeni, fosta gheată de aur a României are o explicaţie simplă: "Am fost prezent, dar la Sibiu. În momentul respectiv eram chiar acolo. Apoi, eu am câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, nu cu FC Argeş".

"Să fie foarte clar, eu am rupt-o cu fotbalul argeşean de foarte mult timp. Cred că din echipa care a câştigat campionatul în ’79 sunt cam singurul care nu şi-a găsit un loc în fotbalul piteştean. Fie antrenor, fie în conducerea clubului. după ce m-am lăsat de fotbal, cu toate că am jucat foarte mult timp la Piteşti. Pentru mine, FC Argeş reprezintă ceva de domeniul trecutului. Rămân doar amintirile frumoase din perioada când jucam în Trivale. P’ăstea n-are cine să mi le ia… Poate că am dat prea mult pentru fotbalul argeşean. Am jucat aici 12 campionate şi nimeni nu s-a gândit la mine, Piteştiul este ceva prea îndepărtat", spune cu regret Marin Radu. Încă iubit de suporteri, Şarpe nu exclude însă o revenire acasă: "Oricum nu o să mă dau în spate dacă vreodată va exista o ofertă de a antrena la FC Argeş, în fond asta e meseria mea. Mai mult, sunt legat sufleteşte de acest club".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri FC Argeş Piteşti - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:54 PM
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti - Sebi Raducu - 10-21-2009 07:03 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut