Chestionar: Va reuşi Dinamo să treaca de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
10-22-2009, 03:41 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
Rijkaard este îngrijorat de oboseala acuzată de echipa sa înaintea jocului cu Dinamo

Antrenorul lui Galatasaray, Frank Rijkaard, a afirmat în preziua partidei cu Dinamo, din Grupa F a Ligii Europa, că echipa sa avut un program încărcat în ultima perioadă şi trebuie să înscrie în debutul întâlnirii de pe Ali Sami Yen pentru a fi sigură de victorie, informează site-ul clubului.

"Pentru mine, cel mai important meci este întotdeauna următorul. De aceea, în meciul de joi vor juca numai cei care sunt disponibili din toate punctele de vedere. În echipă vor apărea unele modificări, cauzate de oboseala pe care o acuză unii dintre jucători. Mi-ar conveni dacă am marca primii, pentru că apoi vom avea spaţii mai mari, de care am putea să profităm. Încă nu m-am hotărât în privinţa sistemului de joc, care ar putea fi 4-3-3 sau 4-4-2. În formula cu trei atacanţi am avut nişte rezultate foarte bune, dar, cu toate acestea, mai avem multe de reglat în jocul nostru", a spus tenicianul olandez al grupării din Istanbul.

Galatasaray şi Dinamo se află în Grupa F a Ligii Europa, alături de Panathinaikos Atena şi Sturm Graz. Partida tur dintre cele două formaţii este programată joi, la Istanbul, în timp ce returul se va disputa la data de 5 noiembrie, la Bucureşti.

Echipa la care au evoluat în trecut Hagi şi Popescu este liderul grupei, cu 4 puncte adunate după primele două meciuri, în timp ce gruparea din Ştefan cel Mare a înregistrat o victorie şi un eşec şi ocupă locul 2.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:15 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor) - AndreiDumitrescu - 09-01-2009, 12:37 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz - Sebi Raducu - 10-22-2009 03:41 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut