Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-22-2009, 03:50 PM
Mesaj: #104
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Florin Marin îl va testa pe atacantul togolez Ibrahim Abdullah

Antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Florin Marin, îl va testa în perioada următoare pe atacantul togolez Ibrahim Abdullah, care a venit din postura de jucător liber de contract.

"Probabil o să mai facem şi alte achiziţii, pentru că la formarea unei echipe competitive converg mai mulţi factori. Trebuie să observăm mai mulţi jucători, pentru că un singur nucleu nu ne ajunge. Dacă stanierii ne ajută imediat cu pretenţiile acceptate de noi, este normal să le dăm prioritate. Avem nevoie urgentă să ne plombăm posturile deficitare, până nu este prea târziu", a declarat preşedintele CA al nemţenilor, Viorel Mestecăneanu.

Ibrahim Abdullah are 24 de ani, este liber de contract, iar ultima dată a evoluat în campionatul Ucrainei. Jucătorul de culoare a fost adus în România de impresarul Traian Gherghişan.

În altă ordine de idei, Mestecăneanu a anunţat că intrarea la partida cu Unirea Alba Iulia din Liga I va fi liberă, acesta fiind un cadou pentru suporteri cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea clubului. De asemenea, după jocul de campionat va urma un joc demosntrativ între o selecţionată a jurnaliştilor şi Old Boys Ceahlăul, formaţia care în 1999 a jucat cu Juventus în Cupa UEFA Intertoto.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-22-2009 03:50 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut