Ştiri Steaua Bucureşti
10-22-2009, 04:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Iordănescu: "Singura mea mare greşeală a fost când m-am dus la rivala din Giuleşti"
Fostul antrenor si selectioner Anghel Iordanescu a declarat, miercuri, ca a gresit atunci cand a ales sa antreneze Rapid, lucru petrecut in perioada august-octombrie 2000.
"Sunt emoţionat. Doream să asigur pe toată lumea că această diplomă şi medalie aş vrea să le primesc în numele domnului Emeric Ienei şi a domnului Ion Alecsandrescu, dar şi a întregii echipe a Stelei din 1986. Ienei şi cu Valentin Ceauşescu au hotărât peste capul meu şi peste decizia soţiei, care îmi interzisese să intru pe teren pentru că sunt prea bătrân, dar a trebuit să execut un ordin în final şi să intru pe teren în acel meci. Am făcut o singură mare greşeală după ce am terminat-o cu echipa naţională, când m-am dus la rivala din Giuleşti şi acum regret asta", a spus Iordănescu, prezent la premierea gloriilor Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti Cifrele carierei lui Anghel Iordanescu la Steaua, ca jucator -14 sezoane (1968-1982) - 317 partide si 155 de goluri - golgheter al campionatului (sezonul 1981-1982 - 20 de goluri) - 2 titluri de campion - 4 Cupe ale Romaniei - castigator al Cupei Campionilor Europeni, din postura de antrenor-jucator http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)
23 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut