Ştiri Unirea Urziceni
10-22-2009, 06:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Dan Petrescu: "Ştiu de o ofertă din Serie A, dar nu mă interesează!"
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a explicat secretul revenirii de senzaţie a ialomiţenilor pe Ibrox Park şi spune că victoria li se datorează în mare măsură elevilor săi. Tehnicianul ialomiţenilor mărturiseşte că este la curent cu propunerea venită pentru el din Serie A, dar insistă asupra faptului că nu va pleca de la Urziceni cît timp mai are contract cu gruparea din Bărăgan.
"Nu mă aşteptam să joace cu un singur atacant, asta m-a surprins. Chiar dacă nu primeam gol, l-am trimis pe Onofraş la încălzire şi i-am zis că e posibil să intre foarte repede. Nu cred că a fost penalty la Bruno Fernandes, aşa am văzut atunci şi îmi menţin părerea. Credeam că n-o să fie ziua noastră, dar a ieşit bine în cele din urmă. La pauză le-am spus mijlocaşilor laterali să strîngă în centru, să ajute mijlocaul terenului. Tactica e irelevantă la un asemenea nivel, jucătorii fac diferenţa. Am lucrat 3-4-3 şi 4-3-3, pînă la urmă am jucat 4-4-2 şi am cîştigat. Motivaţia le-o fac zi de zi la antrenamente, le-am spus că mă simt dator clubului, ei trebuie să se simtă datori faţă de mine, faţă de club, faţă de patron şi faţă de ţară! Oferte din Serie A? Ştiu de una concretă, dar nu mă interesează, sînt în plin campionat!", a spus Dan Petrescu" la Băieţii de 7", de la TeleSport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut