Ştiri Politehnica Iaşi
10-22-2009, 08:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Grigoraş: "Pot scrie câte 300 de cuvinte despre fiecare şi să le dau băieţilor mei să citească"
Antrenorul Petre Grigoraş a vorbit despre meciul cu fosta sa echipă, Oţelul Galaţi, şi speră ca ieşenii să nu fie prima formaţie care pierde pe terenul gălăţenilor: "Ştiu foarte multe despre jucătorii Oţelului, ce cafele beau, la ce oră se trezesc, le cunosc toate tabieturile. Pot scrie câte 300 de cuvinte despre fiecare şi să le dau băieţilor mei să citească. Asta însă nu ne ajută însă cu nimic. Degeaba ştiu eu multe despre Oţelul dacă nu vom da totul pe teren. Dacă nu evoluăm la capacitate maximă, dacă nu facem presing, dacă nu ne dăruim pe teren, degeaba. Prin jocul nostru vor apărea la iveală punctele slabe ale Oţelului".
Petre Grigoraş nu va putea conta în partida cu Oţelul Galaţi pe Milea, Negru şi Brăneţ, toţi absentând din motive medicale. Meciul dintre Oţelul Galaţi şi Politehnica Iaşi, din etapa a 11-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 15:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut