Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
10-22-2009, 08:36 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Selecţionerul Săndoi, cu ochii pe doi panduri

Antrenorul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, nu a mai venit în ultimul timp la Târgu-Jiu, însă a urmărit echipa gorjeană la televizor de fiecare dată când a avut ocazia.

Selecţionerul este interesat de evoluţia jucătorilor tineri pe care-i are în vizor pentru selecţii la a doua reprezentativă. Astfel, de la trupa gorjeană, Emil Săndoi îl are în vizor doar pe Constantin Grecu, jucător care este în lotul lărgit al naţionalei de tineret. "De la Pandurii, doar Grecu are drept de joc la naţionala de tineret. El din păcate are şi puţină neşansă pentru că pe postul de mijlocaş stânga mai sunt trei jucători, Pârvulescu, Gîngioveanu şi Ochiroşii. Evoluţiile bune ale lui Grecu la echipa de club m-au determinat să-l chem şi la lot, şi la fel voi proceda dacă va continua să joace bine le echipa de club. Pe mine m-ar fi avantajat să fi jucat fundaş stânga. La lot acum sunt mai descoperit pe acel post unde îl am doar pe Silviu Ilie. Oricum, nu am renunţat la ideea de a-l avea în vedere. Pe Grecu îl voi urmări şi voi vedea apoi ce voi face", a declarat Emil Săndoi.

Acesta este atent şi la fundaşul pandurilor Ionuţ Rada, jucător care încă nu şi-a făcut apariţia în prima echipă a lui Sorin Cârţu. "Îl mai ştiu şi pe Rada. L-am văzut la un turneu de elită în Franţa, unde a jucat ca fundaş stânga la grupa 90. De acolo au promovat deja câţiva jucători, Alexe şi Alibec. Rada mi-a lăsat o impresie bună, dar el trebuie să joace la prima echipă. Din punctul meu de vedere este un jucător de perspectivă", a comentat Săndoi.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 10-22-2009 08:36 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut