Ştiri Universitatea Cluj
10-22-2009, 09:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Clauză de 100.000 euro
Florian Walter spune că primul meci din mandatul lui Cristi Dulca a fost cel mai bun de până acum şi este convins în continuare că "U" va promova.
Domnule Walter, cum vi s-a părut primul meci cu Dulca pe bancă? Foarte bun. În a doua repriză puteam să mai marcăm, fiindcă am controlat jocul. Arădenii mai mult au tras de timp. Ne-a încurcat şi terenul. Dacă nu era aşa moale, îi băteam. Ce schimbări aţi sesizat în jocul echipei? S-a văzut o altă atitudine, o altă dorinţă, iar jucătorii au fost mult mai concentraţi. A fost cel mai bun meci din acest campionat. L-am felicitat pe Dulca. La iarnă vom trage linie şi vom vedea ce mai trebuie făcut. Obiectivul rămâne însă promovarea. Va avea Dulca o viaţă mai lungă la "U" decât Palilla şi Ţălnar? Cu siguranţă. I-am spus că-l voi lăsa să muncească. Ca să îl asigur că nu va avea astfel de probleme, am pus în contract o clauză prin care mă oblig să-i plătesc 100.000 de euro dacă îl dau afară. Vă îngrijorează că "U" n-a bătut nicio echipă de top din serie? Normal că nu îmi convine, dar am pierdut nemeritat la Mioveni, iar acest egal cu UTA a venit după un joc bun. Vom învinge şi echipe mari, pentru că altfel nu putem promova. E bine că avem o singură înfrângere, mai cu seamă, se vede asta, ne lipseşte omogenitatea. Dar lipsa de experienţă nu e un minus? Şi dacă aveau experienţă, tot nu era omogenitate. Nu asta este însă strategia mea. Dacă ne uităm la echipa Unirii Urziceni, în afara lui Brandan şi Arlauskis nu ar mai fi jucători pe care să-i poată vinde. Restul sunt cam bătrâni. Eu vreau ca în 3-4 ani să încep să şi vând jucători, pentru că un club puternic trebuie să se autofinanţeze. Altfel, ar fi o gaură neagră. 3 puncte sunt între "U" Cluj şi FC Argeş, echipa de pe primul loc, dar "şepcile" au un joc mai puţin disputat http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut