Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
10-22-2009, 09:08 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Aliatul lui Dulca

Florian Walter este din nou optimist. Jocul cu UTA l-a incintat si i-a redeschis finantatorului apetitul pentru fotbal.

Walter este increzator in proiectul pe care vrea sa-l dezvolte la Universitatea Cluj

Conform spuselor oficialului, in iarna, Universitatea Cluj ar putea aduce citiva jucatori importanti.

Dupa dezamagirile Mioveni si Vilcea, Florian Walter are motive de satisfactie. In ciuda remizei cu UTA, scor 1-1, conducatorul l-a felicitat pe Dulca pentru modul in care a pregatit partida. "Mi-a placut ceea ce am vazut pe teren. Este pacat ca nu am reusit sa invingem, dar jocul m-a multumit. A fost cea mai buna partida de pe teren propriu. Am avut citeva ocazii foarte bune si am fi putut cistiga. Ploaia ne-a dezavantajat pentru ca din nu mai puteam controla bine mingea. L-am felicitat pe Cristi dupa meci, a meritat", a dezvaluit Walter, care i-a dat mina libera tehnicianului in privinta strategiei clubului pentru retrurul campionatului. Cum antrenorul a anuntat recent ca si-ar dori si fotbalisti cu experienta, cu jocuri in Liga 1, Walter pare dispus sa-i dea credit: "Avem o echipa tinara, vom vedea daca se va schimba strategia, dupa ultimul joc al turului de campionat. Vom discuta atunci cu Cristi Dulca, vom analiza prestatia fiecaruia si vom decide de ce avem nevoie. Poate Cristi imi va cere fotbalisti experimentati, poate imi va spune sa imprumutam citiva din lot in alta parte, pentru a juca. Transferurile el le va decide. Nu este exclus sa aducem nume noi in iarna", a spus Walter.

"Batin a gresit clubul"
Partida cu UTA i-a lasat, totusi, si un gust amar finantatorului clujenilor. Walter a recunoscut ca regretele sale se leaga de golgheterul aradean, Paul Batin. "L-am vazut in meciul cu noi, este fotbalist, are valoare. Imi pare rau ca nu am reusit sa-l aducem aici, ne-ar fi ajutat foarte mult. CFR-ul l-a luat de sub nasul nostru, asta a fost tot. Nu cred ca Batin a facut alegerea cea buna. Timpul o va demonstra", a adaugat Walter.

Tames si Dulcea, ochiti de "U"
Pitestenii Iulian Tames (mijlocas) si Adrian Dulcea (atacant) se numara printre primii fotbalisti vizati pentru un transfer, in iarna. Neplatiti de mai multe luni la FC Arges, cei doi si-au depus memorii pentru a deveni liberi. In conditiile in care Universitatea le ofera stabilitate financiara si un plan care vizeaza performanta, ambii ar putea fi tentati sa accepte o propunere concreta de la Cluj. Situatia lor este cunoscuta si de conducerea Universitatii: "Da, stiu ce se petrece la FC Arges, am vazut ca sint probleme. Imi place Tames, il stiu si pe Dulcea, dar cam atit. Pentru ei cred ca se bat mai multe echipe. Daca vor fi liberi, vom vedea ce putem face in privinta lor", a dezvaluit Florian Walter.

O alta optiune ar fi Catalin Doman, insa pentru transferul sau Universitatea Cluj va trebui sa se lupte cu Dinamo.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 10-22-2009 09:08 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut