Ştiri Dinamo Bucureşti
10-23-2009, 04:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Dolha: "Îmi cer scuze suporterilor, ştiu că vor fi critici la adresa mea după acest meci"
Emilian Dolha îşi reproşează primirea a cel puţin două goluri în meciul cu Galatasaray.
"Sunt foarte supărat, la portar se vede orice greşeală. Băieţii au mai puţină vină ca mine, la unele goluri. S-a văzut la ei multă experienţă, multă calitate. A fost o atmosferă ca la un meci Steaua-Dinamo. Sper să câştigăm cu Gloria, în campionat. Îmi cer scuze suporterilor, ştiu că vor fi critici la adresa mea după acest meci", a zis Dolha. Echipa pregătită de Ion Marin a pierdut, joi, în deplasare, în faţa lui Galatasaray, scor 1-4, într-un meci din Grupa F în care a ratat mai multe ocazii decât adversarul şi a înscris golul de onoare prin senegalezul Ousmane N'Doye. În celălalt meci al grupei, Panathinaikos a învins pe Sturm Graz cu scorul de 1-0, pe teren propriu. Clasament: 1. Galatasaray 7p (8-3), 2. Panathinaikos 6p (3-3), 3. Dinamo 3p (2-5), 4. Sturm Graz 1p (1-3). Etapa viitoare se va disputa la 5 noiembrie şi programează meciurile Dinamo - Galatasaray şi Sturm Graz - Panathinaikos. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
48 Musafir(i)
48 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut