Ştiri Unirea Urziceni
10-23-2009, 06:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Dan Petrescu e nebun, n-are mamă, n-are tată!"
Unirea Urziceni a făcut senzaţie cu victoria obţinută marţi seară, 4-1 cu Glasgow Rangers, în grupele Ligii Campionilor la fotbal. Jucătorul Tiberiu Bălan a vorbit fără rezerve, pentru EVZ, despre regimul cazon impus de antrenor la echipă. "Petrescu e nebun după fotbal, n-are mamă, n-are tată!", ne-a dezvăluit mijlocaşul.
"Suntem bucuroşi după această victorie. Până acum, toată Europa ne lua la mişto! Acum se întreabă cine sunt ăia veniţi dintr-un sat din România care au câştigat cu 4-1!", este starea de spirit care îi domină pe ialomiţeni, exprimată ieri, pentru EVZ, de Tibi Bălan. După această izbândă, campionii României s-au instalat pe locul doi în Grupa G, cu şanse mari de calificare în primăvara europeană. "N-a fost o minune că i-am bătut, surpriza a fost doar scorul. Nu vrem să rămânem doar cu acest rezultat. Ne gândim la primăvara europeană. Doar câţiva au reuşit să schimbe tricouri la final, ceilalţi n-au putut, pentru că ei aveau şedinţă în vestiar", ne-a povestit Marius Bilaşco. "Petrescu e nebun după fotbal, n-are mamă, n-are tată!" Tibi Bălan a dezvăluit pentru EVZ câteva dintre secretele Unirii Urziceni, o superechipă formată din fotbalişti consideraţi "rebuturi". "Până să venim la Urziceni, nu ştiam ce înseamnă să dai totul pe teren. Petrescu e dur, dar cine a spus că la jucătorii români faci treabă doar cu biciul, a avut dreptate. Toţi am avut un moment în care ne-am zis că omul ăsta nu e sănătos la cap şi voiam să renunţăm, dar când am văzut că avem rezultate şi progresăm constant, ne-am dat seama că are dreptate! Fără muncă, nu poţi face nimic. Dan Petrescu ne-a învăţat să fim învingători!", măr turiseşte mijlocaşul. Bălan afirmă că n-a mai întâlnit în carieră un antrenor mai dedicat meseriei: "Petrescu e nebun după fotbal! N-are mamă, n-are tată, n-are familie! Ne omoară cu tot felul de detalii care nouă ni se par nesemnificative. Ne cere să bem doar apă plată! Dacă te vede cu o sticlă de suc în mână, te face praf! Când vrei să încalţi nişte ghete verzi, zice că nu acceptă fiţe de genul ăsta, că fotbaliştii poartă ghete negre!". Jucătorul îm pru mutat de la Sportul mai spune că îi va fi mereu recunoscător "Bursucului": "Fără Unirea Urziceni, probabil că aş fi fost un fotbalist terminat. Până să ajung aici, nu realizasem nimic în fotbal! La Ti mişoara nu mă băga nimeni în seamă". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
86 Musafir(i)
86 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut