Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
10-23-2009, 06:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
"Sunt norocos că am o echipă atât de tânără şi de bună!"
Frank Rijkaard, antrenorul celor de la Galatasaray, a declarat că se este un tehnician norocos deoarece are o echipă tânără şi foarte bună. După ce echipa turcă a învins pe Dinamo cu 4-1, antrenorul olandez a afirmat că îşi felicită jucătorii, punctând că schimbările au fost efectuate pentru a-i odihni pe fotbaliştii importanţi în perspectiva partidei cu Fenerbahce, dar şi pentru a oferi şansa unor jucători tineri să se afirme.
"Am început bine jocul. Am înscris la momentul oportun. Echipa noastră a jucat foarte bine. Sunt norocos că am o echipă atât de tânără şi de bună. Îmi felicit toţi jucătorii. Pentru a face aceste schimbări trebuia ca şi scorul să fie unul avantajos. Am reuşit să fac schimbările dorite pentru că mi-a permis scorul", a declarat Rijkaard conform ajansspot.com. După trei etape, clasamentul în grupa F se prezintă astfel: 1. Galatasaray Istanbul 7p, 2. Panathinaikos Atena 6p, 3. Dinamo Bucureşti 3p, 4. Sturm Graz 1p. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut