Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-23-2009, 08:58 PM
Mesaj: #106
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Bădescu: "Să câştigăm cu orice preţ!"

Meci la fel de important precum aniversarea clubului, mâine pe Borzoghean, pentru echipa Ceahlăului. Funcţie de rezultatul derbyului suferinţei cu Unirea Alba Iulia, ai noştri vor şti cât de departe sunt la acest moment faţă de realizarea obiectivului. Meciul care marchează aniversarea celor nouă decenii de viaţă ale Ceahlăului are o miză de şase puncte pentru cele două adversare, dată fiind situaţia acestora în clasament.

"În prima ligă, toate meciurile sunt dificile pentru noi. Dar acestea, contra formaţiilor din zona locurilor retrogradabile sunt, întotdeauna, cele mai grele. Am ajuns în situaţia de a câştiga, cu orice preţ, acest meci", spune Ionuţ Bădescu. Absent la ultimele două partide oficiale datorită suspendării sale din jocul cu Poli Iaşi, mijlocaşul de bandă dreapta va reveni mâine pentru a-şi ajuta colegii.

"A fost foarte greu să stau departe de meciurile oficiale, timp de o lună de zile, dacă punem şi perioada de întrerupere a campionatului. Sper să reintru în normal şi să-mi ajut colegii la obţinerea unui succes obligatoriu. Mi se pare cu mult mai greu să stai şi să priveşti echipa şi băieţii, de pe margine ori din tribună, decât să fii pe teren. Efectiv, te uiţi, dar nu poţi să faci nimic", mai spune Bădescu.

Mijlocaşul recunoaşte situaţia delicată prin care trece echipa Ceahlăului, dar îşi pune mari speranţe că el şi ceilalţi coechipieri vor reuşi să înveţe ceva din seria dezastruoasă a recultatelor oficiale din ultimele trei partide. "Neapărat, trebuie să ne trezim, să ne adunăm şi să câştigăm meciurile care vin".

Bădescu este convins de faptul că tânăra formaţie pietreană este capabilă de rezultate mult mai bune decât cele înregistrate până acum. Şi pune lipsa de experienţă a multora dintre colegii lui, ca motiv al regresului echipei în campionat.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-23-2009 08:58 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut