Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-23-2009, 08:59 PM
Mesaj: #107
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Onciu: "Avem de luat o revanşă!"

Dificultatea, dar mai ales importanţa punctelor puse în jocul de mâine cu Unirea Alba Iulia nu-i sperie şi nici nu pune presiune pe umerii alor noştri. Marius Onciu, mijlocaşul promovat pe post de coordonator, în această toamnă, din curtea sucevenilor consideră că momentul duelului cu rivala din bătălia pentru supravieţuire trebuie să fie depăşit de toţi coechipierii lui

"Avem şi noi o revanşă de luat în faţa conducătorilor şi a suporterilor noştri. După cele două meciuri în care am pierdut categoric, suntem obligaţi să ne mobilizăm şi să ne adjudecăm victoria".

Onciu vede un neajuns, în linia de clasament a propriei formaţii şi consideră că trecutul meciurilor cu Steaua, Radipd, Dinamo şi Timişoara, nu mai trebuie readus în discuţii. "Tot ce contează este să câştigăm sâmbătă împotriva celor din Alba Iulia".

Învinsă cu scorul campionatului runda precedentă, formaţia Ceahlăului ştie care-i sunt slăbiciunile pe care va încerca să le remedieze începând chiar de la vizita colegei de clasament în subsolul ierarhiei la zi a Ligii 1.

"Este foarte greu să mai încerci să joci ceva, după ce primeşti două goluri foarte repede, cum ni s-a întâmplat nouă. Suntem echipă tânără şi chiar de ne doream noi să revenim în joc, la nivel psihic n-am mai putut", a găsit Marius Onciu, punctele vulnerabile ale echipei sale, studiind jocul de la Timişoara.

Suporterilor, câţi au mai rămas aproape de echipă, mijlocaşul Ceahlăului ar vrea să le dedice nu doar aşteptata izbândă contra Unirii Alba Iulia, ci un întreg parcurs cu rezultate pozitive, până la finele turului. Atunci, jucătorii lui Florin Marin îşi propun să se bucure de cât mai multe puncte, care să le dea încredere faţă de returul mult mai dificil.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-23-2009 08:59 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut