Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-23-2009, 09:06 PM
Mesaj: #110
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Lipsă de atitudine

Pietrenii doresc să uite eşecul de la Timişoara, dar un 0-6 nu se poate "vindeca" prea uşor, mai ales că insuccesul a urmat unei alte înfrîngeri la scor, 0-4 cu Rapid, pe teren propriu. Cel mai mult l-a supărat pe managerul Florin Marin lipsa de atitudine a jucătorilor săi, pentru care aceştia nu pot fi scuzaţi, consideră antrenorul. "Scuze, un jucător poate găsi multe scuze. Ei trebuie să aibă argumente, or argumente nu prea sînt", a declarat Florin Marin.

Managerul admite că este foarte greu să joci, cînd primeşti două goluri rapid, dar cu "pasivitate", cum a caracterizat starea de spirit a echipei sale, nu ai nici o şansă. "Îmi asum responsabilitatea, nu am reuşit să-i motivez, dar prima cauză este lipsa lor de atitudine.Sînt şi cauze obiective. Am primit acele două goluri la începutul partidei. Jucătorii s-au pierdut, au cedat, dar trebuie să te baţi pentru rezultat. A fost şi pasivitate în joc, iar cînd întîlneşti un adversar valoros, nu ai cum să obţii un rezultat bun", a declarat Florin Marin.

Eşecul de la Timişoara a fost greu de suportat şi din tribună. Spectator, din cauza suspendării, Ionuţ Bădescu a suferit la fiecare gol primit de echipa sa. "Este mai greu să te uiţi, decît să joci. Vrei să faci ceva, dar îţi este imposibil", a mărturisit experimentatul mijlocaş, care va reveni pe teren în partida cu Unirea Alba Iulia (sîmbătă, ora 16).

Pe teren, coechipierii săi s-au străduit să revină, dar începutul celei de-a doua reprize a fost ca un coşmar cu repetiţie. "S-a repetat filmul din meciurile cu echipele mari. După primul gol, îl primim foarte repede şi pe al doilea. Am încercat să revenim, dar nu am reuşit, psihic, să trecem peste faptul că am luat atît de repede gol", a declarat Marius Onciu.

Dintre jucătorii absenţi în ultimele etape, a rămas indisponibil atacantul Gafiţa, iar Ichim şi Doicaru sînt incerţi pentru jocul cu Unirea Alba Iulia, de sîmbătă. Mihaela DRĂGOI

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-23-2009 09:06 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
31 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut